11 Mayıs 2023

Vray Sketchup İle Banyo Render Eğitimi

Küçük bir metrekareye sahip olan bu banyo render eğitim seti, Sketchup ve V-ray For Sketchup kullanılarak hazırlanmıştır. İçerik olarak bu kursta, çok kısa bir zamanda foto gerçekçi vray materyal hazırlama ve yapay vray ışıklarını kullanıp aydınlatma konularına değinilmiştir. Genel bir anlatıma sahip olmayıp ,direkt sonuca gitmek isteyen kullanıcılar için  hazırlanmıştır.

Vray Sketchup Banyo render kursumuzda modelleme anlatılmamaktadır. Modellenmiş bir mekana malzeme atanıp, nasıl Vray 5 For Sketchup ile render edildiği üzerinde durulmuştur. Foto Gerçekçi materyal hazırlama ve atama tüm detayı ile anlatılmıştır. Eğitimde kullanılan tüm dokular set içeriğinde mevcuttur.

Bu kurs V-ray 5 ile hazırlansa da, 6. sürüm ile de çok uyumlu bir şekilde izlenip uygulanmaktadır.

Online V-ray ve Sketchup eğitim sitemiz olan Rendermentor'da dersler abonelik sistemi ile çalışmaktadır. Satın alma sonrası eğitimler, üyelik hesaplarına en geç 1 saat içerisinde tanımlanmaktadır. Derslerimiz hazır formatta olup, her hangi bir kontenjan bekleme durumu yoktur. Satın alma sonrası telefon ve e-posta ile mesai saatleri içinde teknik destek verilmektedir. Kurs ile ilgili sorularınız için WhatsApp destek hattımız olan 0530 385 27 37 'den bilgi alabilirsiniz. Bu kurs aynı zamanda evrencavusoglu.com'da canlı ders olarak verilmektedir.


Kurs hakkında bilgi için bu adresi inceleyebilirsiniz.
https://rendermentor.com/online-kurslar/v-ray-5-for-sketchup/vray-5-for-sketchup-mini-banyo-01