27 Şubat 2024

V-ray For Sketchup İle Işığa Özel Eğitimler

Model, materyal ve ışık. Her bir konu diğeri ile bağlantılı, özen ve sabır gösterilmesi gereken foto realistik render'e giden önemli unsurlar. Umarız sizleri bu konularda yeterince aydınlatabiliyoruzdur. Sizlerden aldığımız geri dönüşler ile hazırladığımız sketchup vray mini banyo kurslarımız hakkındaki olumlu yorumlarınız için teşekkür ederiz. Rendermentor ekibi olarak bu geri dönüşleriniz neticesinde Vray For Sketchup ışıklarına daha da odaklanmaya karar verdik ve only light vray for sketchup kurs serisini hazırlamaya başladık.

Adında da anlaşıldığı gibi bu kurs serisi sadece ışığa özel olduğu için diğer eğitim setlerimiz gibi uzun bir süreye sahip değildir. Yaklaşık 30 dakikalık bir eğitim ile kullanıcılar hiç sıkılmadan  ışık ile ilgili sorunlarını giderebilir, yeni render çalışmalarında da bu farklı teknikler sayesinde bir adım öne geçebilmektedir. Bu kurs serimizde bir çok vray sketchup sahnesinin aydınlatma mantığına değinip, öğrencilerimizi en doğru şekilde eğiteceğiz.

Sitemizdeki dersler üyelik sistemi ile çalışmaktadır. Satın alma sonrası eğitimler, üyelik hesaplarına en geç 1 saat içerisinde tanımlanmaktadır. Derslerimiz hazır formatta olup, her hangi bir kontenjan bekleme durumu yoktur. Satın alma sonrası telefon ve e-posta ile mesai saatleri içinde teknik destek verilmektedir. Kurs ile ilgili sorularınız için WhatsApp destek hattımız olan 0530 385 27 37 'den bilgi alabilirsiniz.
 

V-ray Sketchup Eğitim Setini İnceleyin
https://rendermentor.com/online-kurslar/v-ray-for-sketchup/vray-for-sketchup-banyo-render-01-only-light